Reserveren en Beschikbaarheid


Lijkt het je leuk om een keer bij ons te komen logeren? Aarzel niet om een vrijblijvende aanvraag te doen. Door in het schema hieronder uw aankomstdag en vertrekdag in te vullen kunt u zien of de periode nog beschikbaar is. Als de datum beschikbaar is dan houden wij deze voor u vast. We zullen dan samen met u de reservering definitief maken. 

 

Heeft u vragen, ideeën of speciale wensen dan kunt u het ons ook via het contactformulier laten weten. (inchecken, vervoer, excursies, dieetwensen of allergieën etc...) U kunt ook contact opnemen door een mail te sturen naar info@lacasadelburro.com. We doen ons best om u zo spoedig mogelijk een reactie te geven.

 

tot snel! 

Fred en Monique

 

 

controleer de beschikbaarheid en doe een vrijblijvende aanvraag! 

Tot onze spijt werkt deze beschikbaarheidskalender enkel op laptop of PC en nog niet op een mobiele telefoon of tablet, u kunt ook contact met ons opnemen via info@lacasadelburro.com of via het contactformulier.

Reserveringsvoorwaarden: 

- Vanaf 15.00 kunt u gebruik maken van uw kamer. Bij vertrek vragen we u vriendelijk uiterlijk om 11.00 uur uit te checken. Natuurlijk bent u zowel op de dag van aankomst als de dag van vertrek, de gehele dag van harte welkom bij onze Bed and Breakfast en kunt u nog de gehele dag gebruik maken van de faciliteiten. We hebben genoeg ruimte om uw bagage veilig op te bergen.

- De kamers zijn rookvrij.

- Zodra u van ons een bevestiging gekregen heeft is het zeker dat de door u gekozen datum beschikbaar is. 

- Zodra de aanbetaling van 30% ontvangen is is uw reservering definitief.

- We vragen u het resterende bedrag op dag van aankomst over te maken of contant te voldoen. 

 

 

* we proberen de kalender continu up-to-date te houden. Het kan toch tot ons spijt in uitzonderlijke gevallen voorkomen dat een datum niet meer beschikbaar is terwijl dat wel wordt aangegeven. Een reservering is dan ook pas gegarandeerd zodra u van ons een bevestiging krijgt. 

 La Casa del Burro  -  info@lacasadelburro.com

Copyright ligt bij Fred en Monique ®