Fred & Monique

Wij zijn Monique en Fred 5 jaar hebben wij gezocht naar een mogelijkheid om te kunnen wonen op een mooie plek in het zuiden van Spanje.

Wonen alleen was voor ons echter niet genoeg. Als midden vijftigers wilden wij na ons werkzame leven in Nederland iets voortzetten in Spanje.

 

Gebruikmakend van de horeca achtergrond van Monique, het verzorgende karakter dat wij beiden bezitten en de wens om deze mooie plek met anderen te delen, maakte van het idee van een B&B een droom die nu werkelijkheid is geworden.

 

In de zoektocht naar een geschikte locatie, hebben wij vele mooie plekjes aangedaan, maar bij        "La Casa del Burro" viel alles op zijn plaats en waren wij meteen verkocht.

Het authentieke Spaanse karakter van het huis, de weidsheid van het terrein, met prachtige plekjes rond het huis om in alle rust te kunnen genieten. Het enorme zwembad, dat vrij van het huis is gelegen en natuurlijk het fantastische uitzicht over de Middellandse zee en het mooie Nerja, maken deze plek tot “The Place To Be”.