Contact


Leuk dat je op onze site komt kijken, we hopen  je via onze site al de nodige informatie te geven. 

Heb je vragen over de beschikbaarheid van een van onze accomodaties, ideeën of speciale wensen dan kun je het  via ons contact formulier laten weten. (beschikbaarheid, in-/uit-checktijden, autohuur, excursies, dieetwensen/allergieën etc...)

 

Mailadres:               info@lacasadelburro.com

Telefoonnummer:   +34 655 649 852

Whatsapp:              +34 655 649 852

 

We doen ons best om zo spoedig mogelijk te reageren!

 

Fred en Monique

 


Contactformulier

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.


Bereikbaarheid

Om dat mooie uitzicht en het prachtige plekje La Casa del Burro te bereiken zal je een klein stukje de bergen op moeten rijden. Een weg die wellicht de eerste keer wat indrukwekkend kan zijn (voor Nederlandse begrippen) maar de tweede keer al heel wat makkelijker zal gaan. La Casa del Burro is met een normale auto te bereiken en de gehele weg is verhard.

 

Komend van of rijdende richting Malaga neem je afslag 933 (Nerja/Frigiliana), volg de borden Nerja,  aan je rechterhand zie je een groot tankstation van de Cepsa. Op de eerst volgende rotonde ga je rechtsaf, daar loopt de weg iets naar beneden. Je neemt de 2e straat rechts vanaf daar staan onze bordjes met de Ezel en dan is het nog maar 10 minuten rijden naar la Casa del Burro. 

Google maps werkt alleen indien je zoekt op : La casa del Burro Torrox.

 

Wij raden het ten zeerste af om zonder auto bij ons te verblijven aangezien er geen openbaar vervoer aanwezig is en wij geen Lunch en Diner verzorgen.

Voor een avondje uit is het soms mogelijk een taxi te bestellen, de prijs bedraagt ongeveer € 25 enkele reis Nerja.