Contact


We hopen dat je via onze site al de nodige informatie hebt gekregen, maar mocht je toch iets willen weten of heb je vragen over de beschikbaarheid van één van onze accommodaties, ideeën of speciale wensen of je wilt direct een reservering plaatsen, dan kun je dat via het contactformulier doen. (beschikbaarheid, in-/uit-checktijden, autohuur, excursies, dieetwensen/allergieën etc...)

 

Mailadres:               info@lacasadelburro.com

Telefoonnummer:   +34 655 649 852

Whatsapp:               +34 655 649 852

 

Onze B&B/casa rural is officieel geregistreerd bij de Junta de Andalucia onder nummer: CR/MA/00559

 

We doen ons best om zo spoedig mogelijk te reageren!

 

Maryanne & Harrie 


Contactformulier

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.


Bereikbaarheid

Om dat mooie uitzicht en het prachtige plekje La Casa del Burro te bereiken zal je een stukje de bergen op moeten rijden. Een weg die wellicht de eerste keer wat indrukwekkend kan zijn (voor Nederlandse begrippen) maar de tweede keer al heel wat makkelijker zal gaan. La Casa del Burro is met een normale auto te bereiken en de gehele weg is verhard.

 

Rijdende vanuit de richting Almeria/Granada neem je afslag 933 (Nerja/Frigiliana), boven aan de afslag (rotonde) ga linksaf en volg Almeria en neem bij de volgende rotonde de afslag Nerja. Je ziet rechts een groot tankstation van de Cepsa. Op de eerst volgende rotonde ga je rechtsaf, daar loopt de weg iets naar beneden. Je neemt de 2e straat rechts. Vanaf daar staan onze bordjes met de Ezel en dan is het nog maar 10 minuten rijden naar la Casa del Burro.

Rijdende vanuit de richting Malaga neem je afslag 933 en ga je bovenaan de afslag, rechtsaf richting Nerja (aan je rechterkant zie je het Cepsa tankstation). Op de eerst volgende rotonde ga je rechtsaf, daar loopt de weg iets naar beneden. Je neemt de 2e straat rechts. Vanaf daar staan onze bordjes met de Ezel en dan is het nog maar 10 minuten rijden naar la Casa del Burro. Google maps werkt alleen indien je zoekt op : La casa del Burro Torrox.

 

Wij raden het ten zeerste af om zonder auto bij ons te verblijven aangezien er geen openbaar vervoer aanwezig is en wij in principe geen lunch en diner verzorgen. Vanwege de niveauverschillen is onze accommodatie niet geschikt voor minder validen of mensen met mobiliteitsproblemen.

 

Soms is het mogelijk een taxi te bestellen, de prijs bedraagt ongeveer € 25 enkele reis Nerja.