ben je tevreden ZEG HET andereN, HEB JE KLACHTEN ZEG HET ONS!


Zie hier de reviews van booking.com gasten, Tripadvisor of Google

en klik hier om je review achter te laten op Google, hartelijk dank!


Wij werken samen met Ivo en David van Iconico Travel, een gespecialiseerd reisbureau dat kleinschalige vakanties in Andalusië aanbiedt. Met een focus op cultuur, gastronomie en natuur brengen zij hun klanten in contact met het pure en lokale gevoel van deze unieke Spaanse regio. Door te overnachten in sfeervolle B&B´s, cortijo´s en boutique hotels en het aanbieden van vele tips én ervaringen met de lokale bevolking creëren zij een ervaring waarmee je Andalusië optimaal gaat ontdekken. Check hun website voor meer inspiratie.

Gerard en Jacqueline hebben een ongelofelijk uitgebreide website met enorm veel informatie  over Malaga. Hun blog heeft informatie van locals, een aanrader dus!


Voor interessante  tips en mooie informatie over leuke plekjes in Spanje kijk zeker eens op de site van Ferry en Marije! 


Mocht je een auto willen huren, wij hebben goede ervaringen met HelleHollis. Met de code H21250 boek je met 15% korting op hun website


Velen landgenoten dromen ervan ooit te verhuizen naar Spanje en dan is Andalusië een prachtige regio om naartoe te trekken. GenieteninAndalusië.nl is een online platform die zich richt op Nederlandstaligen die willen wonen, werken, studeren en of vakantie willen vieren in Andalusië. Daarnaast brengen ze ondernemers en hun onderneming onder de aandacht die hun producten/diensten vanuit Andalusië aanbieden. Ook voor toeristen is GenieteninAndalusië.nl een fijne website om inspiratie op te doen voor een rondreis door Andalusië, benieuwd? Neem snel een kijkje.


Wij staan ook vermeld op de website van bestebedandbreakfast.be en logeren bij Nederlanders.