Maryanne & Harrie


Wij zijn Harrie en Maryanne, afkomstig uit het Brabantse Eindhoven. Gastvrijheid is voor ons van groot belang en na jaren werkzaam te zijn geweest in de zakelijke dienstverlening hebben wij besloten het roer om te gooien. We willen jullie graag meenemen in ons verhaal.

 

Met de camper 

We hebben al vele landen in en buiten Europa bezocht. Maar Spanje trok onze aandacht toch iedere keer weer. Toen onze kinderen nog klein waren reisden we met de camper via Baskenland door het mooie en ruige Picos de Europa naar Salamanca en terug naar huis via de Costa Brava.

 

Al het moois wat Spanje te bieden heeft

Later verbleven we vaak op campings in de buurt van Girona, Barcelona en Tarragona om vanuit daar de streek wat beter te leren kennen. Ook tijdens onze stedentrips naar Alicante, Valencia, Madrid werden wij niet teleurgesteld van al het moois wat Spanje te bieden heeft. We waren verrast door de manier hoe relaxed er geleefd wordt, het mediterrane klimaat, het heerlijke eten, de fijne stranden, de cultuur & geschiedenis en niet te vergeten de natuurpracht.

 

Andalusië 

Maar toen ontdekten we Andalusië…. Tijdens onze vele bezoeken hebben we de pareltjes van deze regio bezocht: Malaga, Granada, Cordoba, Ronda, Sevilla en natuurlijk niet te vergeten Nerja! Met de auto, maar ook met de fiets en uiteraard heel veel te voet, want dan zie en ervaar je het meest is onze ervaring.

 

Wandelen

Wandelen is sowieso iets wat we graag doen en kennen intussen de mooie routes: Caminito del Rey, los Cahorros / Monachil, El Torcal, de kloof en warm water bronnen Alahama de Granada, El Satillo en de Rio Chillar in Nerja!

 

Het mooie heuvelachtige gebied Axarquia 

We boekten ons verblijf vaak bij idyllische en gezellige B&B’s en zo is het idee geboren om ‘ooit later’ ook iets voor ons zelf te gaan beginnen. Onze keus viel op het mooie heuvelachtige gebied Axarquia, tussen Malaga en Granada in.

 

B&B la Casa del Burro

Dat ‘ooit later’ is dus nu werkelijkheid geworden. We zijn de trotse eigenaren van B&B la Casa del Burro, hét adres voor mensen die ook willen genieten en proeven van het Spaanse leven.

 

Wat biedt onze authentieke casa

Tijdens onze eerste kennismaking met deze authentieke casa rural zijn wij gevallen voor:

 

·        het eindeloos genieten van het uitzicht vanaf onze berg, dit verveelt namelijk nooit!

·        het heerlijk relaxen aan het enorme zwembad met uitzicht op Nerja en de Middellandse-zee

·        het in alle rust overnachten in een fraai appartement, studio of standaard kamer met comfort en luxe

·        het kunnen luieren op diverse prachtige plekjes in de tuin met veel privacy tussen de mango’s

·        de ligging: 45 minuten van Malaga, 1 uur van Granada, 15 minuten van Frigiliana en (het strand van) Nerja.

·        het heerlijke en uitgebreide ontbijt

 

Wij hopen je binnenkort als onze gast te mogen verwelkomen, wij bieden je een gastvrij verblijf aan in een prachtige omgeving.

 

Graag tot snel, hope to see you soon, nos vemos pronto, a bientôt, bis bald!